<Janne Nevala LVI-Saston toimitusjohtaja 10 vuotta

 

 

Näin se aika rientää, työsuhteeni insinööritoimisto LVI-Sasto:ssa  alkoi 24.3.2000. Toimenkuvaani kuului LVIA-suunnittelu. Kun työhaastattelussa Osmo Roth kertoi Saston toiminnasta, arvoista ja kohteista hän toivoi samalla työsuhteemme olevan pitkäikäinen, jopa kymmeniä vuosia kestävän. Toista vuosikymmentä on tuosta jo aikaa kulunut eli tosissaan hän silloin 60-vuotiaana oli.

Olin heti alusta alkaen mukana monenlaisissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Toimenkuvani on ollut aina kohtuullisen itsenäinen ja vastuullinen mikä on minulle täysin luontevaa. En pelkää tarttua uusiin ja haastellisiin suunnittelutehtäviin.

Merkittäviä projekteja joissa olen saanut olla mukana ovat olleet mm. Uusi Seurahuone, Kaakkurin koulukeskus (suomen 1. yhtenäisperuskoulu), Caritas-palvelutalo, Kylpylähotelli Sani Kalajoki, Kaakkurin terveyskeskus (1. teknologiaterveyskeskus), Raatin liikuntakeskus, Kauhajoen koulukeskus (suomen suurin koulukeskus 2008), Hotelli Levi Panorama ja luontokeskus Levi Summit, Keskustan seurakuntatalo Oulu, Oulun Osuuspankki keskustan toimitilojen laajennus, Oulun Tuomiokirkko, Koskenniskanrannan kerrostalot sekä lukuisia muita kohteita eri puolille Suomea.

Vuonna 2004 Osmo ja Pirjo Roth olivat lähestymässä eläkeikää ja ehdottivat että ostaisin yrityksen ja jatkaisin pitkään toiminutta, perinteikästä LVI-Saston toimintaa. Mielestäni LVI-Saston toimintatavat ja arvomaailma ovat sitä mihin itsekin uskon joten laadimme kauppakirjat jotka allekirjoitettiin 31.1.2005.

Siitä alkaen olen ollut yrittäjä, LVI-Saston omistaja ja toimitusjohtaja. Nyt on tullut kuluneeksi 10 vuotta ja edelleen työ tuntuu mielekkäältä. Uskon että olen löytänyt oman tieni ja tällä polulla jatketaan.

Oulussa, 31.1.2015    Janne Nevala, toimitusjohtaja