<Kauppakortteli Pekuri avautui

Kauppakortteli Pekuri avautui Oulun ydinkeskustassa

Keskon uusi myymälä avattiin kauppakortteli Pekuriin, entisiin Stockmannin tiloihin


Keskon uuden konseptin mukainen päivittäistavaramyymälä sekä uuden konseptin mukainen Alko avattiin 22.2.2018 Kauppakortteli Pekuriin.

Kaupassa on tehty laajamittainen peruskorjaus entisen Stockmann Herkun tilalle. Päivittäistavarakaupan kokonaispinta-ala on 2000m2, josta myyntipinta-alaa on 1400m2 , mikä on hieman enemmän kuin Herkun tilat olivat.
Kauppa sai uuden, ruuanlaittoon inspiroivan K-Supermarket brändi-ilmeen ensimmäisten K-Supermarket kauppojen joukossa. K-Supermarketin tilat ovat avarat, taustatilat ja kassat siirrettiin uusille paikoille.

Kaupan energiatehokkuutta on parannettu mm. ympäristöystävällisten kylmäkalusteiden sekä led-valaistuksen avulla.

LVI-Sasto toimi hankeen LVIA-suunnittelijana. LVIA-suunnittelussa on huomioitu mm. tiukat lämpötila- ja kosteustavoitteet sekä uuden hiilidioksidilla toimivan kylmälaitoksen erityisvaatimukset. Kaupan kylmälaitteet on liitetty kiinteistön järjestelmiin jolloin lauhde-energiasta saadaan lämpö tehokkaasti talteen.

Kohteen vuokranantaja on maailman johtaviin kiinteistösijoitusyhtiöihin kuuluvan CBRE Global Investorsin hallinnoima pohjoismainen kiinteistösijoitusrahasto.

 

LVI-Sasto kiittää omalta osaltaan tilaajaa sekä projektin osallisia, onnistuminen kokonaisuudessa on yhteistyön tulos. Toivomme menestystä uusille liikkeille.

Rautatalon LVIAJ-suunnittelu- ja selvitystyöt jatkuvat osallamme.