<TIEDOTE

LVI-Sasto Oy on saanut uuden osakkaan.

15.3.2022 allekirjoitetuilla kauppakirjoilla LVI-Saston osakekannasta 10 % on myyty yrityksessä työskentelevälle Aleksi Alatörmäselle. Omistuspohja on edelleen kokonaisuudessaan LVI-Saston työntekijöillä: Janne Nevala jatkaa yrityksessä toimitusjohtajana 49 %:n omistuksella, Ari-Pekka Isopahkala 31 %:n omistuksella ja Anne Vanhapiha 10 %:n osakkuudella.

”On ollut ilo seurata Aleksin vaikuttavaa kehitystä. Hänellä on hyvä, käytännönläheinen lähestymiskulma ratkaisuihin. Uskon, että Aleksin osakkuus vahvistaa hänen ammattitaitoaan ja vauhdittaa kasvua alan huippuammattilaiseksi. Olen kiitollinen, että olemme saaneet tiimiimme hyviä tekijöitä, jotka vahvistavat Saston pitkää historiaa ja takaavat jatkuvuuden myös tulevaisuudessa”, LVI-Saston toimitusjohtaja Janne Nevala kommentoi.

”Tulin Sastolle töihin toukokuussa 2018 ja pääsin alusta alkaen mukaan monipuolisten ja mielenkiintoisten kohteiden suunnitteluun. Täällä saa työskennellä osaavassa ja ketterässä tiimissä, ja arvostan myös LVI-Saston hyvää yhteishenkeä ja työilmapiiriä”, Aleksi Alatörmänen kertoo. ”Näkisin, että tulevaisuudessa pyrimme kehittämään palveluita kysynnän mukaan sekä entistä energiatehokkaampia ja kustannustehokkaita ratkaisuja huomioiden myös hiilijalanjälki. Tavoitteena on myös lisätä jo nykyisellään aktiivista vuoropuhelua asiakkaidemme kanssa.”