Yritys

Haemme tilaajalle aina tapauskohtaisesti parhaat ratkaisut — päämääränämme varmasti ja energiatehokkaasti toimiva kiinteistö, jossa on helppo viihtyä. 

“Aikaa kestäviä ratkaisuja”

Talotekniikka on panostus ihmisten ja kiinteistön hyvinvointiin sekä yritysten tuottavuuteen. Tavoitteet vaihtelevat eri asiakkaiden tarpeiden mukaan. Se, mitä yhteistyöllä rakennamme, vaikuttaa vuosikymmeniä. Siksi LVI-Saston toiminnan päämääränä on vuodesta 1960 lähtien ollut tarjota asiakkailleen aikaa kestäviä ratkaisuja.

Yksi viiva pitää sisällään paljon tietoa

LVI-suunnittelija pohtii ja huomioi suunnittelutyössään paljon sellaisia asioita, jotka eivät varsinaisessa suunnitelmassa näy. LVIJA-tekniikan lisäksi myös tilaajan, tavoitteiden, kustannusten, suunnitteluryhmän, loppukäyttäjien ja viranomaisten kautta ratkaisujen taakse kertyy paljon tietoa ja perusteita. Kaiken tämän pohjalta eri vaihtoehdoista on valittu ja löydetty toimiva kokonaisuus, joka lopulta mitoitetaan ja tasapainotetaan suunnitelmaksi juuri kyseiseen kiinteistöön. LVIA-tekniikka on aina tarkasteltu ja huomioitu kokonaisuutena suunnitelmissamme. Suunnitelmaan LVI-Sasto on aina ratkaissut puolestasi monta pulmaa ja tuonut ratkaisut toteutukseen.

Kohteeseen sopivimmat ratkaisut

Hyväksi havaitut ratkaisut ovat perusta hyvälle rakentamiselle. LVI-Saston suunnittelijoilta löytyy myös luovaa innovatiivisuutta, kun kiinteistö tai tavoite vaatii uusia näkökulmia parhaan lopputuloksen  saavuttamiseksi.

Laadukasta ja varmennettua

Kun tavoite on löytää parhaat mahdolliset ratkaisut sisäilmastoon ja energiatehokkuuteen, kannattaa suunnittelun yhteydessä panostaa simulointeihin. Teemme kattavia olosuhde- ja energiasimulointeja, joilla voidaan jo suunnitteluvaiheessa varmistaa tavoitteiden toteutuminen valmiissa rakennuksessa. Tarkasteltavia asioita ovat esimerkiksi rakennuksen energiatehokkuus ja se, kuinka viihtyisäksi ihmiset kokevat rakennuksen sisäilmaston.

Kustannukset hallintaan

Mikäli kohteella on tiukka budjetti tai halutaan erityisesti kiinnittää huomiota tuleviin käytönaikaisiin kustannuksiin, voi olla hyödyllistä tutkia hanketta alusta lähtien vielä tarkemmin kustannusnäkökulmasta. Suunnitteluvaiheessa tehdään päätökset, joilla vaikutetaan rakennuksen koko elinkaaren kustannuksiin. Huomioimme suunnittelussamme aina paitsi kiinteistön tulevia käyttökuluja, myös investointikustannuksiin vaikuttavia tekijöitä.

“LVI-Saston suunnittelijoilta löytyy myös luovaa innovatiivisuutta.”

Sujuvaa yhteistyötä

LVI-Sasto on tottunut toteuttamaan laajoja ja vaativia projekteja yhteistyössä monien erilaisten toimijoiden kanssa ja varmistamaan omalta osaltaan hankkeen sujuvan etenemisen.

Kokonaiskuva konsultoinnista

Suunnittelupalveluiden lisäksi LVI-Sasto tarjoaa asiantuntevaa LVIA-konsultointia, joka auttaa löytämään uusia näkökulmia, pääsemään eteenpäin hankkeissa ja ratkaisemaan pulmatilanteita kiinteistön elinkaaren kaikissa vaiheissa. Kokenut ammattilainen osaa hahmottaa taloteknisten järjestelmien kokonaisuuden, jolloin on helpompi löytää ongelman ydin ja siihen sopiva ratkaisu.

Suunnittelua saneerauksiin ja ylläpitoon

Kiinteistöjen tila- ja käyttötapamuutosten aiheuttamat suunnittelutarpeet sekä linjasaneerausten asiantunteva suunnittelu kuuluu LVI-Saston palveluvalikoimaan.

LVI-Sasto tekee olemassaolevien kiinteistöjen taloteknisistä järjestelmistä kuntoarviointeja ja toiminnan arviointiin erilaisia tarkastuksia. Niiden perusteella saadaan tietoon LVIJA-järjestelmän kunto ja mahdolliset ongelmat, päästen siten kiinni tarvittaviin korjaustoimenpiteisiin aikatauluineen. Kartoitukset antavat kiinteistön ylläpidolle, hallinnoinnille ja taloyhtiölle tärkeää tietoa ja toiminnanohjauksen työkaluja suunnitelmalliseen kiinteistön ylläpitoon.

KUN ON LVI-SUUNNITTELUN AIKA

LVI-Sasto tekee myös sinun projektissasi huolellista työtä — varmalla ammattitaidolla ja monipuolisella kokemuksella. Yhteistyön alkuun pääset soittamalla p. 0207 614 990.