Meille töihin?

Liity mukaan osaajien joukkoon!

Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, jotka koostuvat vaihtelevista LVIAJ-suunnittelu- ja konsultointitöistä sekä työmaavalvonnasta asuin-, liike- ja julkisten rakennusten uudis- ja korjausrakentamisen puolella.

Työtehtävän luonne vaatii luotettavuutta, itsenäisyyttä, pitkäjänteisyyttä, keskittymiskykyä, luovaa ongelmanratkaisukykyä, organisointitaitoa, vireyttä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Halu onnistua ja luoda hyviä ratkaisuja on meidän juttu.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen janne.nevala@lvi-sasto.com tai voit myös soittaa, niin keskustellaan mahdollisuuksista Janne Nevala p. 020 761 4992

 

Se minkä yhdessä rakennamme kestää vuosikymmeniä ja palvelee käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Tähän periaatteeseen LVI-Saston huolellinen, asiakaslähtöinen työ on pohjannut vuodesta 1960 asti.

Ydinosaamistamme on LVI-alan neuvotteleva insinööritoiminta, suunnittelu ja asennusten valvonta uudis- ja saneerauskohteissa sekä kiinteistöjen ylläpidossa. Suunnittelupalveluiden lisäksi tarjoamme asiantunteva LVIA-konsultointia kiinteistön elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

Haemme asiakkaillemme aina tapauskohtaisesti parhaat ratkaisut – päämääränämme varmasti ja energiatehokkaasti toimiva kiinteistö, jossa on helppo viihtyä.

Jokaiseen suunnittelijoidemme piirtämään viivaan sisältyy suuri määrä kokemuksen tuomaa hiljaista tietoa – ja luovaa innovatiivisuutta silloin, kun kiinteistö tai asiakkaamme tavoite vaatii uusia näkökulmia parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Meitä ajaa jokapäiväisessä työssämme halu kehittyä, uudistua ja tehdä asiat aina hieman paremmin kuin eilen. Koemme, että vanhimpana Pohjois-Suomessa yhtäjaksoisesti toimineena LVI-suunnittelualan yrityksenä vastuumme on kehittää myös alaamme kokonaisuudessaan.

LVI-Sasto on tottunut toteuttamaan laajoja ja vaativia projekteja yhteistyössä erilaisten toimijoiden kanssa ja varmistamaan omalta osaltaan hankkeen sujuvan etenemisen valmiiksi asti. Kokeneet ammattilaisemme osaavat hahmottaa talotekniset järjestelmät kokonaisuutena, pienimpiä yksityiskohtia myöten – ja ratkaista niitä koskevat haasteet aikaa kestävällä tavalla.