<Tiedote

MUUTOS LVI-SASTON OMISTUSPOHJASSA

26.5.2020 allekirjoitetuilla kauppakirjoilla LVI-Saston osakekannasta on myyty 31 % Ari-Pekka Isopahkalalle ja 10 % Anne Vanhapihalle. Janne Nevala jatkaa yrityksessä toimitusjohtajana 59 %:n omistuksella. Ari-Pekka on työskennellut LVI-Sastossa vuodesta 2008 ja Anne vuodesta 2005.

Keskitymme jatkossakin perusasioihin, jotka ovat asiakkaillemme olennaisen tärkeitä: LVI-alan neuvotteleva insinööritoiminta, suunnittelu ja asennusten valvonta. Haemme aina tapauskohtaisesti parhaat ratkaisut – päämääränämme varmasti ja energiatehokkaasti toimiva kiinteistö, jossa on helppo viihtyä.

Ari-Pekka on vuosien varrella omaksunut yhtiön arvot ja suunnittelun laadun toimiessaan työntekijänä ja projektipäällikkönä. Hän tuo yritykseen merkittäviä vahvuuksia monipuolisesta kohteiden suunnittelusta organisointikykyyn ja projektinhallintaan. Saumaton yhteistyö ja molemminpuolinen luottamus ovat luoneet vahvan pohjan yhteiselle yritystoiminnalle, ja yrittäjähenkisenä ihmisenä päätös yrittäjäksi ryhtymisestä oli lopulta helppo tehdä oikeiden olosuhteiden vallitessa.

Annesta on tullut vuosien varrella korvaamaton LVI-Saston oheistoimintojen tehokkaana ja asiantuntevana hoitajana. Omistajuus oli luonteva askel ammattilaiselle, jolla yrityksen toiminnan ydin lienee parhaiten hallussa koko henkilöstöstä.

Me uskomme olevamme hyvä tiimi, koska arvopohjamme kohtaavat ja toisaalta jokaisen erilaiset vahvuudet vahvistavat yritystä ja luovat selkeää lisäarvoa sekä asiakkaillemme että henkilöstöllemme.

Olemme täällä LVI-Sastossa olleet aina uteliaita seuraamaan nykyajan muutoksia unohtamatta perussuunnittelua. Tulevaisuudessa haluamme tehdä aina hieman paremmin ja kehittyä rakentamisen mukana. Päivittäisessä työssä tapahtuva kehittyminen ja uudistuminen ovat asioita, jotka pitävät meidät valppaina ja saavat meidät innostumaan työstämme kerta toisensa jälkeen. Kiitämme asiakkaitamme siitä, että he ovat luottaneet meihin ja olemme saaneet mitä mielenkiintoisimpia töitä.

Niin kauan kuin on rakennuksia, LVI-suunnittelu ja -konsulttitoimistolle on tarve. LVI-Saston toiminnan päämääränä on vuodesta 1960 lähtien ollut tarjota aikaa kestäviä ratkaisuja. Se, mitä yhteistyöllä rakennamme, vaikuttaa vuosikymmeniä.

 

 

Kuva: Noora Slotte / Studio P.S.V.